Uluslararası Güncel Sosyal Bilimler Dergisi Yayımlandı

Haber Tarihi :   04.01.2023

Uluslararası Güncel Sosyal Bilimler Dergisi Yayımlandı Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Uluslararası Güncel Sosyal Bilimler Dergisi’nin (International Journal of Current Social Science)(CUSOS) ilk sayısı yayımlandı. SCÜ Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız’ın öncülüğünde, Elektronik Dergi Ofisi Başkanı Prof. Dr. Hasan Eleroğlu’nun destekleri ile Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu (CSBMYO) tarafından hazırlanan derginin ilk sayısı Aralık 2022’de çıktı. CSBMYO Müdürü Doç. Dr. Fatma Derya Biçer, yaptığı açıklamada, “CUSOS Dergisi sosyal bilimler alanında güncel gelişmeleri takip etmek, bilim dünyasına, iş dünyasına, bireylere ve sosyal bilimler alan yazınına özgün ve kavramsal katkı sağlamak amaçları ile yayın hayatına başlamıştır. CUSOS Dergisi’nin editörlüğünü yapan CSBMYO’da görevli Dr. Öğr. Üyesi Selim Çam ile Editör Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Merve Koşaroğlu’na ve ilk sayımızda bizimle eserlerini paylaşan sevgili yazarlarımıza yürekten şükranlarımı sunuyorum.” dedi. Derginin bir sonraki sayısı Haziran 2023’te yayımlanacak. Akademisyenler ve araştırmacılar sosyal bilimler alanında güncel gelişmeleri değerlendirebilecekleri eserlerini https://dergipark.org.tr/tr/pub/ugsbd adresinden dergiye yükleyebilecekler.