SETEM VE CSBMYO İŞBİRLİĞİ

Haber Tarihi :   26.10.2023

Sinema ve Televizyon Eseri Sahipleri Meslek BirliĿi (SETEM) nin gerçekleſtirdiĿi, T.C Kültür ve Turizm BakanlıĿı Telif Hakları Genel MüdürlüĿü destekli “Benim Eserim-4” projesi kapsamında SETEM Baſkanı Yapımcı ve Yönetmen Mehmet Güleryüz telif hakları ve sinema konusunda deneyimlerini paylaſtı.

Sivas Cumhuriyet üniversitesi ev sahipliĿinde Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleſtirilen program, Proje kapsamında çekilen kısa filmlerin gösterimiyle baſladı. Çevrimiçi gerçekleſtirilen programda Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Radyo Televizyon ProgramcılıĿı öĿrencileri, Yapımcı ve Yönetmen Mehmet Güleryüz’ün sinema ve televizyon eserlerinde telif hakları adlı sunumuyla bilgilendirildi.