ERKEK ÖĞRENCİ VOLEYBOL TURNUVASI

Haber Tarihi :   08.03.2024

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 2023-2024 50.Yıl Rektörlük Kupası Erkek Öğrenci Voleybol Turnuvası'na katılan Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Erkek Voleybol Takımı, Şampiyonluğa Ulaştı!

Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Erkek Voleybol Takımı, sezon boyunca karşılaştığı tüm rakipleri yenerek büyük bir başarı elde etti ve şampiyonluğa ulaştı. Takım kaptanı Halil Yıldız liderliğinde ve antrenör İlker Öztürk'ün rehberliğinde gösterdikleri performansla, rakiplerine üstünlük sağlayarak şampiyonluk ipini göğüsledi.

Sezon boyunca takımın ortaya koyduğu üstün performans, hem rakipleri hem de taraftarları etkiledi. Halil Yıldız, takımın birlik ve beraberlik içindeki mücadelesini vurgulayarak, "Bu zafer, takım olarak birlikte gösterdiğimiz çabanın ve azmin bir sonucudur. Her birimiz sahada elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık ve sonunda istediğimiz sonuca ulaştık. Bu zaferi Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu adına kazandığımız için gururluyuz." şeklinde konuştu.

Antrenör Dr. Öğr. Üyesi İlker Öztürk de takımın başarısında emeği geçen herkesi tebrik ederek, "Oyuncularımızın gayreti ve disiplini, bu başarının temelini oluşturdu. Bu zaferde her bir sporcu ve teknik kadronun katkısı büyük. Bundan sonraki hedefimiz, bu başarıyı daha da ileri taşıyarak Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nu daha da yukarılara taşımak olacak." ifadelerini kullandı.

Okul Müdürü Doç Dr. Derya Fatma Biçer ve Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Yalçın Yalman takımı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi ve gelecek yıllarda daha büyük zaferlere imza atmalarını temenni etti.

Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Erkek Voleybol Takımı'nın kazandığı bu şampiyonluk, okul ve spor camiasında büyük sevinçle karşılandı.