T.C. KÜLTÜR VE TURİZİM BAKANLIĞI SETEM

Haber Tarihi :   26.10.2023

Sinema ve Televizyon Eseri Sahipleri Meslek Birliği (SETEM) nin gerçekleştirdiği, T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü destekli “Benim Eserim-4” projesi kapsamında SETEM Başkanı Yapımcı ve Yönetmen Mehmet Güleryüz telif hakları ve sinema konusunda deneyimlerini paylaştı.

Sivas Cumhuriyet üniversitesi ev sahipliğinde Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen program, Proje kapsamında çekilen kısa filmlerin gösterimiyle başladı. Çevrimiçi gerçekleştirilen programda Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Radyo Televizyon Programcılığı öğrencileri, Yapımcı ve Yönetmen Mehmet Güleryüz’ün sinema ve televizyon eserlerinde telif hakları adlı sunumuyla bilgilendirildi.