Mutfak Hizmetleri Dersi Uygulaması

Haber Tarihi :   25.12.2023


Turizm ve Otel İşletmeciliği Önlisans 1. Sınıf Mutfak Hizmetleri Yönetimi dersinin Alan Bilgisi Uygulaması
20.11.2023 Pazartesi tarihinde, 1300. -1600. saatleri arasında, Turizm ve Otel İşletmeciliği 1 sınıf öğrencilerinin Mutfak Hizmetleri Yönetimi dersi Uygulaması,   Programlanan Brunch/Çay Saati etkinliği, , "Her yaşta genç kalmak" sloganı ile saygıdeğer Müdür Yardımcılarımız Dr. Öğretim Üyesi Yalçın YALMAN ve Öğretim Görevlisi Bayram GÜL başta olmak üzere Yüksek Okulumuzun öğretim elemanlarının da katılımları ile güzel ve anlamlı bir uygulama dersi Ders Sorumlusu Öğretim Görevlisi Serap İnceöz gözetiminde gerçekleştirildi.  Oldukça eğlendirici ve bilgilendirici bir paylaşım olmuştur. Etkinlik kapsamında, hazırlanılan ikram ürünleri listesi şu şeklidedir:
Çiğ köfte, kısır, makarna salatası, etli mantı, peynirli börek, sade açma, tatlı tuzlu kuru pasta çeşitleri, Çikolatalı cupcake, Kahveli pasta, haşhaşlı revani.
Aşçılık Önlisan Programı 1. Sınıfların Yiyecek- İçecek Servis Uygulamaları dersinin Alan Bilgisi Uygulaması
24.11.2023 tarihinde, 13.00-16.00 saatleri arasında, Aşçılık Programı 1 sınıf öğrencilerinin Yiyecek- İçecek Servis Uygulamaları dersinin alan bilgisi uygulaması,  Ders Sorumlusu Öğretim Görevlisi Serap İnceöz gözetiminde programlanan Brunch/Çay Saati etkinliği olarak, "Sağlıklı beslen güzel kal" sloganı ile Saygıdeğer Müdiremiz Doç. Dr. Fatma Derya BİÇER ve Müdür Yardımcılarımız Dr. Öğretim Üyesi Yalçın YALMAN ve Öğretim Görevlisi Bayram GÜL başta olmak üzere Yüksek Okulumuzun öğretim elemanlarının da katılımları ile güzel ve anlamlı bir uygulama dersi gerçekleştirildi.  Oldukça eğlendirici ve bilgilendirici bir paylaşım olmuştur. Etkinlik kapsamında, hazırlanılan ikram listesi şu şeklidedir:
Peynirli poğaça, peynirli börek, 2 çeşit tuzlu kurabiye, tahinli kurabiye, ıslak kek, mercimek köfte, makarna salatası, elmalı kurabiye, pizza kurabiye, açma poğaça, iki renkli fındıklı kek

 

Yukarı