YÜKSEKOKULUMUZDA "BANKALARDA KREDİLENDİRME SÜREÇLERİ" ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Haber Tarihi :   01.06.2022

Yüksekokulumuzun Finans Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü tarafından Bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Esengül Salihoğlu moderatörlüğünde 30 Mayıs 2022 tarihinde kariyer söyleşisi düzenlenmiştir.

Söyleşiye Ziraat Bankası Sivas Şube Müdürü Gökhan Gültepe ve Portföy Yönetmeni Rıfat Başer katılmıştır.

Gökhan Gültepe'nin bankalarda kredilendirme süreçleri ve sektördeki kariyer fırsatlarına ilişkin sunumunun ardından öğrencilerden gelen sorular cevaplanmıştır.

Söyleşi Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Bayram Gül tarafından teşekkür belgesi takdiminin ardından öğretim elemanları, öğrenciler ve katılımcılarla toplu fotograf çekimiyle sona ermiştir.