CUMHURİYET SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU TANITILDI

Haber Tarihi :   07.06.2022

CUMHURİYET SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU TANITILDI

Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanları tarafından meslek yüksekokulu bünyesindeki bölümlerin tanıtımı kapsamında Şehit Ahmet Eyce Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ziyaret gerçekleştirildi. Okul müdürü Aytekin Yıldırım lise hakkında bilgi verdikten sonra Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu bünyesinde yer alan Yönetim ve Organizasyon Bölümü, Muhasebe ve Vergi Bölümü, Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü ve Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü’nün tanıtımı yapıldı. Tanıtım ziyaretine Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr.Öğr. Üyesi Yalçın Yalman, Doç.Dr. Ülkü Mazmanİtik, Öğr.Gör. Tuba Sarıkaya Kara, Öğr.Gör. B. Fatih Tekin ve Öğr.Gör. V. Yekta Gültürk katıldı. Üniversite sınavına girecek ve kariyer yollarını belirleme aşamasında olan öğrencilere meslek yüksekokulu hocaları tarafından bölüm özellikleri, bölüm bünyesindeki programlar, istihdam olanakları, önlisans sonrası dikey geçiş imkanları hakkında bilgi verildi.