CUMHURİYET SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ TANITILDI

Haber Tarihi :   13.06.2022

Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Otel lokanta ve İkram Hizmetleri bölümü tarafından Sultanşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaret kapsamında Turizm ve Otel İşletmeciliği ve Aşçılık programımız hakkında bilgi verildi. Tanıtım ziyaretine Otel lokanta ve İkram Hizmetleri bölüm başkanımız Dr. Öğr. Üyesi İlker ÖZTÜRK ve Turizm ve Otel İşletmeciliği programı öğretim elemanımız Murat TOKER katıldı. Üniversite sınavına girecek ve kariyer yollarını belirleme aşamasında olan öğrencilere, istihdam olanakları, önlisans sonrası dikey geçiş imkânları hakkında bilgi verildi.